Els nostres "SUMMER CAMPS"

dimarts, 6 de març del 2012



Benvolguts pares i alumnes,


Us informem de que, després de rumiar-ho molt i de valorar els pros i els contres, hem decidit no seguir oferint les Colònies d'Estiu que des del 1980 han estat el goig i l'alegria de molts nens i nens, també de molts joves monitors i de mi mateixa.

Han estat per a tots nosaltres uns anys d'intensa experiència educativa en plena natura on hem crescut envoltats d'art, de música i de creativitat. Enyorarem cada juliol aquestes convivències i a cada un dels nostres alumnes i monitors estimats de veritat.

Us desitgem el millor per al futur.

Rebeu una forat abraçada de part meva i de tots els monitors de les Colònies Artístiques Agnès Miralbell.

Agnès Miralbell i Izard

Castellnou de Bages,  24 de març del 2013

 
_________________________________________________________________________________




ART & MUSIC SUMMER CAMPS 
COLÒNIES ARTÍSTIQUES I MUSICALS en ANGLÈS

Per a nois i noies de 6 a 16 anys!












PRIMER TORN
  • Del 30 de juny al 14 de juliol per alumnes de 6 a 16 anys d'edat
o bé
  • Del 7 al 14 de juliol - opcional per alumnes de 6 a 16 anys d'edat que prefereixin una estada més curta
INSCRIPCIONS a PARTIR del 10 de MARÇ 

Les Colònies Artístiques i Musicals d'enguany mantenen l'objectiu afegit de l'estiu passat: la pràctica de la llengua anglesa, que hi serà present en tots els Tallers Artístics i Musicals diaris. No obstant, tot i que la llengua autòctona seguirà essent la llengua vehicular en la convivència diària, l'anglès també s'utilitzarà en algunes de les Activitats de Lleure.
LES NOSTRES COLÒNIES

Les nostres Colònies estan obertes als nois i noies de qualsevol procedència que tinguin afinitats artístiques. Estan pensades per a edats compreses entre els 6 i els 16 anys.
Durant les Colònies tots ells gaudiran d'una estada inoblidable de convivència a l'aire lliure en plena natura, on a l'hora se'ls oferirà l'oportunitat de perfeccionar el seu anglès en un context divertit i atractiu d'immersió lingüística mentre canten, ballen, actuen i toquen algun instrument (singing, dancing, acting or playing an instrument).



L'Agnès Miralbell - És la directora i responsable de les Colònies Artístiques des de l'any 1980. Mestra especialista en Educació Musical, amb molts anys d’experiència en la delicada tasca d’educar i formar veus infantils i juvenils, ha dirigit nombrosos espectacles de Cant i de Teatre Musical en els que hi han intervingut els alumnes del seu Centre. En la seva llarga carrera artística ha procurat sempre brindar als seus alumnes l'oportunitat de col·laborar en concerts, espectacles i gravacions al costat d'artistes i músics de renom sota la seva direcció. Té llarga experiència docent a l'escola d'Educació Primària i Secundària i va ser fundadora i directora del Centre Artístic de Barcelona que portava el seu nom durant els 10 anys de la seva existència. Més informació ...



EL PROGRAMA DE LES COLÒNIES


Les Activitats Artístiques i Musicals, de caire totalment lúdic, les duran a terme els monitors especialistes de Cant, de Dansa, de Teatre i de Música. L'equip de monitors estarà format per professors nadius i també per professors autòctons que posseeixen un alt domini de la llengua anglesa. Durant les sessions dels Tallers les instruccions i les explicacions que rebran els alumnes per part dels monitors especialistes seran tan en anglès com en català.
Els continguts de les Activitats Artístiques i Musicals estaran vinculats a un tema, el "leitmotiv", que ens guiarà  durant l'estada. Com cada cada any, es prepararà una petita Mostra dels Tallers treballats per a oferir als pares el darrer dia de Colònies. 
En el treball diari es potenciarà la creativitat personal i col·lectiva; aquest estarà distribuït  en diversos Tallers Artístics i Musicals i en d'altres Tallers Complementaris  i de Lleure que seran de participació general i que estaran adequats i adaptats a les diferents edats dels participants. 
Els alumnes s'agruparan per edats en la majoria d'activitats. Conviuran en la mateixa casa tant els grups de 6 a 11 anys com els grups de 12 a 16 anys.

GRUPS D’EDAT


Depenent del nombre d'inscrits es formaran quatre o cinc grups d'edat:

  • Petits - de 6 a 8 anys d'edat
  • Mitjans  - de 9 a 11 anys d'edat
  • Grans 1 - de 12 a 13 anys d'edat
  • Grans 2 - de 14 a 16 anys d'edat

    ____________________________________________________________________

                      Programa - de 6 a 11 anys d'edat



Mòbil:  606 37 41 61

Deixa'ns el teu COMENTARI. La teva opinió ens interessa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ART and MUSIC SUMMER CAMPS 2012
© Copyright 2011 - All rights reserved.
Design by One Design
Bloggerized by Free Blogger Template | Blog Teacher