• Els nostres "SUMMER CAMPS"



    Benvolguts pares i alumnes,


    Us informem de que, després de rumiar-ho molt i de valorar els pros i els contres, hem decidit no seguir oferint les Colònies d'Estiu que des del 1980 han estat el goig i l'alegria de molts nens i nens, també de molts joves monitors i de mi mateixa.

    Han estat per a tots nosaltres uns anys d'intensa experiència educativa en plena natura on hem crescut envoltats d'art, de música i de creativitat. Enyorarem cada juliol aquestes convivències i a cada un dels nostres alumnes i monitors estimats de veritat.

    Us desitgem el millor per al futur.

    Rebeu una forat abraçada de part meva i de tots els monitors de les Colònies Artístiques Agnès Miralbell.

    Agnès Miralbell i Izard

    Castellnou de Bages,  24 de març del 2013

     
    _________________________________________________________________________________




    ART & MUSIC SUMMER CAMPS 
    COLÒNIES ARTÍSTIQUES I MUSICALS en ANGLÈS

    Per a nois i noies de 6 a 16 anys!












    PRIMER TORN
    • Del 30 de juny al 14 de juliol per alumnes de 6 a 16 anys d'edat
    o bé
    • Del 7 al 14 de juliol - opcional per alumnes de 6 a 16 anys d'edat que prefereixin una estada més curta
    INSCRIPCIONS a PARTIR del 10 de MARÇ 

    Les Colònies Artístiques i Musicals d'enguany mantenen l'objectiu afegit de l'estiu passat: la pràctica de la llengua anglesa, que hi serà present en tots els Tallers Artístics i Musicals diaris. No obstant, tot i que la llengua autòctona seguirà essent la llengua vehicular en la convivència diària, l'anglès també s'utilitzarà en algunes de les Activitats de Lleure.
    LES NOSTRES COLÒNIES

    Les nostres Colònies estan obertes als nois i noies de qualsevol procedència que tinguin afinitats artístiques. Estan pensades per a edats compreses entre els 6 i els 16 anys.
    Durant les Colònies tots ells gaudiran d'una estada inoblidable de convivència a l'aire lliure en plena natura, on a l'hora se'ls oferirà l'oportunitat de perfeccionar el seu anglès en un context divertit i atractiu d'immersió lingüística mentre canten, ballen, actuen i toquen algun instrument (singing, dancing, acting or playing an instrument).



    L'Agnès Miralbell - És la directora i responsable de les Colònies Artístiques des de l'any 1980. Mestra especialista en Educació Musical, amb molts anys d’experiència en la delicada tasca d’educar i formar veus infantils i juvenils, ha dirigit nombrosos espectacles de Cant i de Teatre Musical en els que hi han intervingut els alumnes del seu Centre. En la seva llarga carrera artística ha procurat sempre brindar als seus alumnes l'oportunitat de col·laborar en concerts, espectacles i gravacions al costat d'artistes i músics de renom sota la seva direcció. Té llarga experiència docent a l'escola d'Educació Primària i Secundària i va ser fundadora i directora del Centre Artístic de Barcelona que portava el seu nom durant els 10 anys de la seva existència. Més informació ...



    EL PROGRAMA DE LES COLÒNIES


    Les Activitats Artístiques i Musicals, de caire totalment lúdic, les duran a terme els monitors especialistes de Cant, de Dansa, de Teatre i de Música. L'equip de monitors estarà format per professors nadius i també per professors autòctons que posseeixen un alt domini de la llengua anglesa. Durant les sessions dels Tallers les instruccions i les explicacions que rebran els alumnes per part dels monitors especialistes seran tan en anglès com en català.
    Els continguts de les Activitats Artístiques i Musicals estaran vinculats a un tema, el "leitmotiv", que ens guiarà  durant l'estada. Com cada cada any, es prepararà una petita Mostra dels Tallers treballats per a oferir als pares el darrer dia de Colònies. 
    En el treball diari es potenciarà la creativitat personal i col·lectiva; aquest estarà distribuït  en diversos Tallers Artístics i Musicals i en d'altres Tallers Complementaris  i de Lleure que seran de participació general i que estaran adequats i adaptats a les diferents edats dels participants. 
    Els alumnes s'agruparan per edats en la majoria d'activitats. Conviuran en la mateixa casa tant els grups de 6 a 11 anys com els grups de 12 a 16 anys.

    GRUPS D’EDAT


    Depenent del nombre d'inscrits es formaran quatre o cinc grups d'edat:

    • Petits - de 6 a 8 anys d'edat
    • Mitjans  - de 9 a 11 anys d'edat
    • Grans 1 - de 12 a 13 anys d'edat
    • Grans 2 - de 14 a 16 anys d'edat

      ____________________________________________________________________

                        Programa - de 6 a 11 anys d'edat



    Mòbil:  606 37 41 61

    Deixa'ns el teu COMENTARI. La teva opinió ens interessa. 


  • PLAYING with ART and MUSIC




    PROGRAMA d'ACTIVITATS 

    PER A PETITS I MITJANS - de 6 a 11 anys
    • Petits - de 6 a 8 anys
    • Mitjans 1 - de 9 a 10 anys
    • Mitjans 2 - de 10 a 11 anys
    TALLERS ARTISTICS 
    ART WORKSHOPS________________________________________


    JOC DE MANIPULACIÓ DE MARIONETES - PLAYING ON PUPPET MANIPULATION
    S'iniciarà als infants en les tècniques de manipulació de diferents tipus de marionetes mentre creen divertides històries. Jugaran a crear el propi espectacle amb marionetes que hauran construït ells mateixos amb diferents materials en el taller Construïm de marionetes - Make Puppets. Aprendran a manipular-les mitjançant la improvisació guiada amb esquemes de jocs i situacions còmiques en les que escenificaran versions dels contes populars.

    Amb el joc simbòlic, que és una via per materialitzar la imaginació, volem aconseguir que siguin capaços d'interpretar històries quotidianes, reals o imaginades, de forma natural en llengua anglesa.
    L'objectiu d'aquest taller és crear un espai on els infants aprenguin i practiquin l'anglès mentre desenvolupen la imaginació i la creativitat mitjançant el joc i la dramatització, el seu mitjà de comprensió natural, amb la pràctica de l'expressió oral que els ha d’ajudar a assolir vocabulari i estructures gramaticals angleses de forma lúdica, a millorar la dicció, la capacitat de comunicació i d'expressió en anglès. 



    TALLER DE CANT i RITME - RHYTHM and SINGING WORKSHOP


    Ritme, veu i cos en moviment.
    El ritme és el gaudi corporal de la música tant si és ràpida com si és lenta, és el gaudi que ens ha de donar distensió i fluidesa. Es tracta d’arribar a sentir el swing, la connexió entre tot el que fem.
    Volem aconseguir que els nois i noies cantin conscients del temps rítmic i harmònic en el que estan, que siguin conscients de quin és el patró rítmic que està en joc mentre canten, fer-los sentir el ritme amb el cos i amb la veu i que siguin capaços de seguir-lo i de crear-lo.
    Aquest taller és un viatge musical per diferents cultures en el que es crearan històries explicades desde l’univers rítmic-tímbric de les composicions cantades, riquesa cultural que es manifesta en la paraula de qualsevol llengua, i en el que es desvetllarà als infants l’emoció del so i de la riquesa del frasseig melòdic-rítmic en la veu.
    Ens plau estimular-los en el descobriment del món sonor de la pròpia veu que els ha d’introduir en la disciplina del cant, en l'aprenentatge de la correcta utilització de la veu, el primer instrument musical que tenim a l'abast des que som petits, i al matex temps volem donar-los la oboprtunitat de gaudir de la vivència del cant grupal i individual.
    El repertori que s’utilitzarà abarca petites composicions de diverses cultures musicals tractades desde la fussió, la improvització i la capacitat de joc que dóna el fet d’expliar històries musicals, un repertori variat i amè de cançons d'estils diversos cantades tant en anglès com en d'altres llengües.




    "TAP DANCE" TALLER-JOC - "TAP DANCE" WORKSHOP SET


    Un espai estimulant  on els nois i noies podran   experimentar  mitjançant el joc corporal (el joc dansat) a l'hora que prenen consciència del propi cos i aprenen a expressar-se en la pràctica de les tècniques bàsiques del Tap Dance. Tot això mentre practiquen l'anglès de forma divertida! Un Workshop on podran desenvolupar habilitats com la soltesa corporal, l'equilibri, la velocitat i la concentració. 


    Amb la pràctica del Tap Dance s'experimenta una quantitat innombrable de sons, batecs i moviments fent percussió amb els peus tot formant part de la música que sona, i al mateix temps s'aconsegueix desenvolupar un excel·lent sentit rítmic. 


    A l'hora que juguen amb diferents estils rítmic com el funk, el swing, treballaran conceptes bàsics musicals per poder formar-hi part mentre piquen amb els peus.




    JOC DE PERCUSSIÓ CORPORAL - PLAY BODY PERCUSSION
    Consisteix a considerar el cos com un instrument musical i a aprendre a utilitzar-lo per a expressar-se tot percutin, tot picant de mans, de peus, a l'estómac, als genolls, saltant, fent petar els dits, i perquè no? tot cantant o imitant algun instrument amb la veu, amb el desig de difondre entre els infants l'alegria del ritme.
    La clau és que no utilitzin cap instrument fabricat, tot el cos pot convertir-se en instrument! Es tracta de fer-los descobrir un tipus de música, de fer-los gaudir tot fent música sense instruments musicals.
    La característica més fascinant d'aquesta música és la seva simplicitat i la sensació de llibertat.
    Per dur a terme l’activitat s’utilitzaran jocs  en parelles, en equips, jocs d’imitació, de creació, d’enginy, d’habilitat, també de diàleg entre parelles, entre equips, amb la intenció d'ensenyar als nens a escoltar, a identificar i a interpretar ritmes musicals. 
    Un cop adquireixin certa experiència i desimboltura  crearan petites composicions amb diferents tipus de ritmes que s’executaran l’una darrere l'altra.




    CONJUNT INSTRUMENTAL - ENSAMBLE

    Fantàstica experiència musical que té com a objectiu principal promoure el joc i l’intercanvi musical a través d’un instrument, ja sigui melòdic, rítmic o la veu. Vol inspirar als participants a fer-los gaudir, apreciar i desenvolupar de la seva participació activa en la música.

    Pensat per a nens i nenes inquiets i interessats en formar part d’un conjunt, tan li fa si saben tocar algun instrument com si no en saben. No importa el nivell.

    El taller del conjunt instrumental suposa una activitat molt enriquidora ja que aporta a l’alumne nombrosos aprenentatges: entendre el procés i la disciplina de l’assaig, saber esperar el moment d’entrada i saber entrar amb precisió, saber escoltar en silenci mentre assaja un altra secció del conjunt, saber ajustar l’afinació amb un altre instrument en uníson o en harmonia, saber anivellar el so en relació amb els altres, mantenir la correcta pulsació rítmica amb el conjunt, apreciar i entendre les diferències entre les famílies d’instruments (vent, corda, teclat, metalls ...)

    Aquest màgic taller brinda l'oportunitat de millorar les habilitats com a instrumentistes i també com a intèrprets del conjunt, i sobretot, ofereix una diversió molt saludable! És una meravellosa manera de passar una bona estona compartint i comunicant-se, jugant amb la música!

    A partir d’una proposta de repertori d’estils diversos adaptat al nivell dels participants es treballaran els conceptes musicals bàsics per poder tocar en un grup instrumental. 

    Els instruments que s’utilitzaran seran de Percussió, Orff, Veu, i si hi ha qui sàpiga tocar instruments com guitarra espanyola, elèctrica, baix, piano, violí, flauta travessera, flauta dolça, saxo, clarinet, etc., seran molt benvinguts!


    S'ensenyaran les tècniques de conjunt adaptades a les característiques dels diferents instruments del grup que es formi i a les habilitats dels intèrprets del conjunt. També hi haurà un moment d’anàlisi de la composició, de la seva història, de l’estil de la música que s'està reproduint. En l'assaig es fomentarà la improvisació, la creació i la interpretació.


    Prepararem una composició per a la mostra de fi de colònies perquè tinguin l'oportunitat d'aprofundir en el seu entrenament i visquin l’experiència i l’emoció de la interpretació en directe  que aporta el concert.
    TALLERS COMPLEMENTARIS 
    COMPLEMENTARY WORKSHOPS_________________________



    CONSTRUÏM MARIONETES - MAKE PUPPETS


    Un taller idoni per despertar la imaginació i la creativitat dels infants mitjançant la invenció i la realització de marionetes construïdes per ells mateixos, per fer-los penetrar en un univers increïble on tot absolutament tot és susceptible de prendre vida, en un món on poder experimentar amb el cos de la mascota i amb la veu i el joc de qui la manipula.

    La sabia elecció dels materials els permetrà descobrir l’abast simbòlic i dramàtic de la matèria.
    Se’ls convidarà a treballar amb materials bruts com teixit, llana, cuir, arròs, fusta, cartó, i materials reciclats diversos... i es construiran les marionetes en funció de la tècnica escollida (tiges, tavelles, fils…)




    TARDA D’HÍPICA - AFTERNOON OF RIDING

    • Una sessió de dues hores en petits grups a l’Hípica Stella de Sant Gregori a Cartellà, Girona.

    Enrere



    Mòbil:  606 37 41 61

    Què te'n semblen les activitats? Tens algun dubte? Deixa'ns el teu COMENTARI. La teva opinió ens interessa.

  • EXPLORING with ART and MUSIC





    PROGRAMA d'ACTIVITATS 


    PER A GRANS - de 12 a 16 anys

    • Grans 1 - de 12 a 13 anys
    • Grans 2 - de 14 a 16 anys

    TALLERS ARTÍSTICS - ART WORKSHOPS
    • Taller de Teatre de Màscara Neutra - Neutral Mask Theater Workshop
    • "Tap Dance" Taller-joc- "Tap Dance" Workshop Set
    • Taller de Cant i Ritme - Rhythm and Singing Workshop
    • Percussió corporal - Body Percussion
    • Conjunt Instrumental - Ensamble

    TALLERS COMPLEMENTARIS - COMPLEMENTARI WORKSHOPS
    • Construïm Màscares Neutres - Make Neutral Masks
    • Tarda d’Hípica - Afternoon of Riding
    • Tardes d’esport - Sports Afternoon

    TALLER DE TEATRE amb MÀSCARA NEUTRA - NEUTRAL MASK THEATER WORKSHOP
    La màscara neutra ens serveix per trobar el nostre punt d’equilibri, la pàgina en blanc que pertany a cada actor de la qual partirà per construir personatges.
    El fet de no tenir expressió facial l’ajuda a eliminar la tendència a focalitzar la seva expressivitat en el rostre i converteix el cos en moviment en el principal motor d’expressió.
    L’expressivitat del rostre de l’actor desapareix sota la màscara neutra, per la qual cosa es veu obligat a compensar aquesta pèrdua d’informació del rostre ocult darrere la màscara amb una gran inversió expressiva en el reste del cos. 
    En el Taller de Màscara neutra les sessions començaran amb un escalfament en el que es realitzaran exercicis d’estiraments i d’activació corporal i es treballaran conceptes com: amplitud de moviment, ritme, qualitat de moviment, mimesi … que els seran útils a l’hora de portar la màscara.
    La màscara neutra requereix acció per a tenir vida. Tots els exercicis realitzats amb màscara neutra tenen un alt component fisic.
    Després de l’escalfament diari es realitzaran exercicis amb màscara neutra que haurà confeccionat cada alumne en el taller Fem màscares neutres - Make neutral masks. Els exercicis es distribuiran de forma que la seva complexitat augmenti de forma progressiva, començant per exercicis simples d’acostament a la màscara neutra per acabar amb “el viatge de la màscara” que transportarà a l’alumne a través de diversos espais naturals i requerirà una gran entrega física.
    Encara que els exercicis amb màscara neutra acostumen a ser un treball personal, també es realitzaran exercicis amb els altres companys. Aquest treball en grup és important per desenvolupar l’escolta i la presència escènica. Les màscares no interactúen entre elles però poden compartir els espais i situacions.
    El treball amb la màscara neutra millora la consciència corporal y la presència escènica de l’actor. Ajuda a trobar l’estat de disponibilitat i d’escolta necessaris en escena. L’alumne aprèn a ser més econòmic en les seves accions.
    TALLER DE TAP DANCE - TAP DANCE WORKSHOP
    Ballar com en Fred Astaire i la Ginger Rogers, sentir el ritme com els Mayumaná i moure els peus com els Tapdogs … 
    El Tap Dance americà o Claqué, és una modalitat que torna a practicar-se. Es tracta d'una forma d'expressió infinita directament relacionada amb la música, per no dir que consisteix en fer música amb els peus. Aquest ball dels peus es va desenvolupar simultàniament amb la cultura de la música dels Estats Units, el Jazz. 
    Encara que tradicionalment es ballava amb música com el Jazz o el Swing avui també es balla amb tots els estils de música, també amb percussió o inclús sense música. I fins i tot s'hi pot incorporar percussió corporal i altres estils de dansa i moviment.
    L'objectiu principal d’aquest taller consisteix en iniciar-se en una base tècnica que sigui suficient perquè cada alumne pugui anar desenvolupant el seu propi estil i independència en el ball.
    Jugaran amb diferents estils rítmics com el funk el swing o el ritme llatí i aprendran conceptes bàsics musicals per poder coordinar-nos amb la música de jazz. S'aportaran nocions de la història del Tap i del Jazz per contextualitzar i facilitar la comprensió del que s'està aprenent i també del que està succeint actualment en aquest àmbit
    La sessió començarà amb un escalfament basat en exercicis senzills per obtenir força i exercicis per a la memorització muscular dels passos que formen la base del Tap Dance els quals facilitaran després l'execució de combinacions més complicades. Exercicis per despertar i relaxar els peus i les cames i, molt important, per relaxar les articulacions dels turmells, exercicis per acostumar-nos a comunicar els peus i la resta del cos amb el cervell i augmentar així la resistència i la coordinació.
    Seguidament es realitzarà el treball de Centre amb exercicis per aprendre pas a pas la mecànica qur hi ha darrera els passos i augmentar el control i la coordinació.
    Es destacarà la relació entre el llenguatge musical i el Tap Dance, entre els compassos, les estructures musicals i el llenguatge dels peus en el Tap, etc …
    Aplicarem tots aquests coneixements en la creació de curtes coreografies rítmiques.
    Es tracta de construir una base tècnica, d’aquirir vocabulari majoritàriament en anglès i la comprensió de la música i la improvisació en relació al Tap. 
    La pràctica del Tap o Claqué produeix sens dubte molta satisfacció quan comencen a florir algunes combinacions de passos. 
    Aconseguirem viure molt bones sensacions tant mitjançant coreografies com en la improvisació.
    I tindran l’oportunitat de conviure amb la llengua angles de forma natural mentre experimenten en un ambient no competitiu i relaxat i millorar les seves habilitats motrius.
    A través de la dansa volem que  aprenguin també a superar-se cada dia, a no rendir-se, a ser disciplinats; volem potenciar el companyerisme i la integració de tothom.
    VESTUARI: Cal portar roba còmode. Per a aquest nivell d’iniciació no és necessària l'experiència ni sabates de Tap, és suficient portar bambes tancades consistens tipus  bambes d’esport.
    TALLER DE CANT i RITME - RHYTHM and SINGING WORKSHOP
    Ritme, veu i cos en moviment.
    En aquest taller mantindrem els mateix objectiu per a tots  els grups d’alumnes però adaptats a l’edat de cada grup.
    • l’objectiu d’arribar a fer-los sentir el swing, 
    • la connexió entre tot el que fem, 
    • d’aconseguir que cantin conscients del temps rítmic i harmònic en el que estan, 
    • que siguin conscients de quin és el patró rítmic que està en joc mentre canten, 
    • fer-los sentir el ritme amb el cos i amb la veu i 
    • que siguin capaços de seguir-lo i de crear-lo.
    Viatjaran també per diferents cultures musicals en les que es crearan històries explicades des de l’univers rítmic-tímbric de les composicions cantades, i es desvetllarà l’emoció del so i de la riquesa del fraseig melòdic-rítmic en la veu.
    Insistirem en seguir estimulant-los en l’apreciació del món sonor de la pròpia veu que els dugui a l’aprofumdiment en la disciplina del cant, en l'aprenentatge de la correcta utilització de la veu, i al mateix temps també volem donar-los la oportunitat de gaudir de la vivència de cantar en un conjunt vocal i en el cant solista.
    S’utilitzarà un repertori de composicions de diverses cultures musicals tractades des de la fusió, la improvisació i la capacitat de joc que dóna el fet d’explicar històries musicals, un repertori atractiu de cançons d'estils diversos cantades tant en anglès com en d'altres llengües.
    PERCUSSIÓ CORPORAL - BODY PERCUSSION

    (Informació pendent de ser publicada)



    CONJUNT INSTRUMENTAL - ENSAMBLE
    Fantàstica experiència musical per a tots els grups d’alumnes que té com a objectiu principal promoure el joc i l’intercanvi musical a través d’un instrument, ja sigui melòdic, rítmic o la veu. Vol inspirar als participants a fer-los gaudir, a apreciar i desenvolupar la seva participació activa en la música.
    Pensat per a nois i noies inquiets i interessats en formar part d’un conjunt, tan li fa si saben tocar algun instrument com si no en saben. No importa el nivell. 
    El taller del conjunt instrumental suposa una activitat molt enriquidora ja que aporta a l’alumne nombrosos aprenentatges com: entendre el procés i la disciplina de l’assaig, saber esperar el moment d’entrada i saber entrar amb precisió, saber escoltar en silenci mentre assaja un altra secció del conjunt, saber ajustar l’afinació amb un altre instrument en uníson o en harmonia, saber anivellar el so en relació amb els altres, mantenir la correcta pulsació amb el conjunt, apreciar i entendre les diferències entre les famílies d’instruments (vent, corda, teclat, metalls ...)
    Aquest màgic taller els brinda l'oportunitat de millorar les habilitats com a instrumentistes i també com a intèrprets del conjunt, i sobretot, ofereix una diversió molt saludable! És una meravellosa manera de passar una bona estona compartint i comunicant-se tot jugant amb la música!
    A partir d’una proposta de repertori d’estils diversos adaptat al nivell dels participants es treballaran els conceptes musicals bàsics per poder tocar en un grup instrumental. 
    Els instruments que s’utilitzaran seran:
    • Percussions petites i mitjanes, 
    • Instruments Orff, 
    i també tots els instruments d'aquells alumnes que estiguin aprenent a tocar-ne algun i el vulguin portar com:
    • guitarra espanyola, 
    • guitarra elèctrica, 
    • baix, 
    • teclat, 
    • violí, 
    • flauta travessera, 
    • flauta dolça, 
    • saxo, 
    • clarinet, etc., 
    Tots els instruments seran molt ben rebuts i molt benvinguts!
    En els assaigs s''ensenyaran les tècniques de conjunt adaptades a les característiques dels diferents instruments del grup que es formi i a les habilitats dels intèrprets del conjunt. Es practicaran exercicis en forma de joc;  jocs d'imitació, d'interiorització, jocs d'improvisació, de creació i d'interpretació.
    Prepararan una peça per a la mostra de fi de colònies i així tindran l'oportunitat d'aprofundir en el seu entrenament i viuran l’experiència i l’emoció de la interpretació en directe  que aporta el concert.





    CONSTRUÏM MÀSCARES NEUTRES - MAKING NEUTRAL MASKS


    Fabrica la teva pròpia màscara!

    Taller de construcció de la teva màscara neutra en el qual descobriràs la importància del rostre i l'expressió, o podràs cercar i crear la teva neutralitat,  la teva pròpia “màscara de la calma i del silenci”.
    Et proposem una manualitat fàcil que t'encantarà! Segueix les instruccions i diverteix-te mentre fas la màscara que t'acompanyarà durant tots els dies de colònies i molt especialment en el taller d’interpretació on podràs donar-li vida.
    Procediment:
    • Presentació de la tècnica a utilitzar per a la construcció de la màscara i  dels materials que s’utilitzaran.
    • Creació i disseny de la màscara inventada per cada alumne.
    • Dibuix d’un esbós de la pròpia màscara escollida.
    • Construcció de  la màscara base.
    • Acabat i pintat

    TARDA D’HÍPICAAFTERNOON OF RIDING
    • Una sola sessió de dues hores en petits grups a l’Hípica Stella Maris de Sant Gregori a Cartellà, Girona.


    TARDES D'ESPORTS - SPORTS AFTERNOON
    Cada tarda hi haurà una estona de:
    • BÀSQUET
    • BÒLEI
    • Lligueta de FUTBOL
    • PISCINA
    _________________________________________________________________________





    Mòbil:  606 37 41 61


    Què te'n semblen les activitats? Tens algun dubte? Deixa'ns el teu COMENTARI. La teva opinió ens interessa.

ART and MUSIC SUMMER CAMPS 2012
© Copyright 2011 - All rights reserved.
Design by One Design
Bloggerized by Free Blogger Template | Blog Teacher